bees, sunflower, yellow

KURS

Kurs

Ønsker du ansatte som jobber mer kraetivt og effektivt? Det å ha mindre stress på jobben, å jobbe med senkede skuldre, er en god startet for å oppnå akkurat det. Det går faktisk an å være mer effektiv uten at det skal være jobb under press. Kunne dette være av interesse for deg og dine ansatte, så ta kontakt. Jeg holder kurs/ sammlinger for ansatte der vi finner frem til de gode løsningene.

Hei!

Tenker du at det burde være mulig å ha det annerledees og bedre på jobben? Jeg mener at det går an. Ofte står vi fast i gamle tankesett og holdninger som gjør at vi ikke er villige til å endre oss. Alt for ofte går en i de samme sporene og de samme konfliktene, og de samme misforståelsene. 

Dersom du vil gjøre noe med det så holder jeg kurs/seminarer som hever bevissthetene rundt de situasjonene slik at de letter kan gi slipp. Du og dine ansatte vil sitte igjen med verktøy for å komme seg raskere gjennom slike situasjoner og i flere tilfeller unngå de. 

Noen av kurstemaene mine er: 

  • Mindre stress på jobben – et bedriftsinternt kurs
  • Sliten av det perfekte liv – Hvordan gi litt blanke i ting, og få det bedre
  • Du er god nok som du er – Lære og akseptere deg som du er, og se det gode i deg


Send meg melding dersom du vil ha mer informasjon om kursene, eller vil jeg skal holde et kurs tilpasset din situasjon og virksomhet. 

Kommende kurs

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål – ikke nøl med å ta kontakt 

Møtes gjerne online