Jeg er

SIRI

– jeg inspireres av å motivere folk-

Hei! Jeg er Siri Mathiesen, og jeg inspireres av å motivere folk!

Og hvorfor er nå det så viktig for meg. Jo, jeg har kjent på hvordan det er når jeg ikke får støtte og gode spørsmål på ting jeg har lyst til å utforske. Ofte får jeg beskjed om å holde meg til det kjente og kjære, og ikke nødvendigvis det jeg liker og tror på. I sånne situasjoner mister jeg troen på meg selv og jeg mister inspirasjonen og gnisten. Når jeg møter på folk som stiller de gode nysgjerrige spørsmålene, så får jeg bedre forståelse av egne tanker og finner frem til muligheter. Jeg tror at dette ikke kun gjelder for meg. Jeg vil gjerne være den som stiller deg de undrende spørsmålene som gjør at du gjør det som er riktig for deg.  

Jeg vil gjerne være den som stiller deg de undrende spørsmålene som gjør at du gjør det som er riktig for deg.  

Minner er også et tema som jeg gjerne vil ta tak i. Så og si alle sliter med minner fra barndommen. For noen er minnene mer fremme i pannebrasken, og for andre så ligger det godt gjemt i underbevisstheten, men det påvirker likevel. Min barndom har endret seg de siste årene. Det er ganske kult! Ved å skifte fokus fra de historiene jeg ikke likte, til å få med alle de andre historiene også, så ble det mye bedre. Jeg tenker det er på tide å la de gamle minnene være minner, og ikke la dem få lov til å styre valgene våre nå og fremover i tid. Det er på tide å bli fri!

Det er på tide å bli fri!

Jeg må også innom kommunikasjon som tema. Det er jo utrolig vanskelig! I hvert fall så synes jeg det. Når boken «Det er ikke det jeg sier!» kom ut i 1992, måtte jeg bare ha den! Endelig noen som forstår meg tenkte jeg. Den løste ikke utfordringene mine, men det startet min utforskning innen selvhjelp, kommunikasjon, osv. Før kunne jeg bli litt for mye engasjert i enkelte samtaletemaer. Det ble fort veldig personlig om andre var enig med meg eller ikke. Det ble ikke veldige gode og konstruktive samtaler. Nå har jeg lært meg å ikke ta det så personlig når andre ikke er enig med meg. Hver og en av oss har sin egen forståelse av hvordan livet er og hva som er viktig. At noen ikke er enig med meg, betyr ikke at jeg har feil, men det betyr heller ikke at jeg har rett. Det er mange måter å se ting på. Når jeg lytter fremfor å bare kjøre på med mine meninger, så blir det en mer interessant samtale. I coaching bruker jeg en del tid på å utforske hvordan vi lager vår egen oppfatning av virkeligheten/livet. Det gir faktisk opphav til spennende nye perspektiver.

Hver og en av oss har sin egen forståelse av hvordan livet er og hva som er viktig.

Jeg tenker at det er mulig for flere å få bedre dager, enten det gjelder deg som privatperson, eller det er deg som leder. Dersom du er leder og får bedre dager selv, og blir bedre til å lede, så har det store ringvirkninger. Jeg elsker tanken om å være med på den ferden! 😊

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål – ikke nøl med å ta kontakt 

Møtes gjerne online