Vil du være en eksepsjonell leder?

Working hard for something we don't care about is called stress. Working hard for something we love is called passion .

– Er du klar?

– Vil du ha endring?

Er du den lederen som startet med store intensjoner, et ønske om å være den gode lederen som inspirerte og motiverte sine ansatte? Siden du leser dette, så kan det være at det ikke ble helt som du tenkte. Hverdagen kom altfor fort, og kjøret for stadig å levere økonomiske resultater, følge opp ledere og ansatte som ikke fungerer helt optimalt tar tiden din. 

Hvor ble det av gleden og inspirasjonen? Jobben vår er faktisk en stor del av livene våre. Den tiden bør fylles med noe vi trives med å gjøre. Jeg er overbevist om at dette blir mye lettere å få til når vi har en klar mening med det vi gjør. Når virksomheten får frem sin misjon, eller hensikt, så våkner vi som mennesker til live igjen. Vi føler oss nyttige. Det inspirerer. Og vi får mulighet til å bidra med noe positivt i samfunnet, til mennesker som trenger oss. 

Hva med deg? Er du klar for å gjøre et skifte i din virksomhet? 

Vil du være lederen som inspirerer og fremmer kraetivitet hos dine ansatte?

Vil du ha fokus på effekten av dine leveranser, ditt bidrag i folks liv?

Dersom du vil dette, og tenker det kan være nyttig å ha meg med på reisen som en støtteperson, sparringspartner, så ta kontakt da vel. Jeg tar gjerne en prat med deg for å finne ut av om vi er en god match før vi inngår noe forpliktene samarbeid. 

 

Hvis du vil ha litt motivasjon for å finne din misjon, så vil jeg anbefale TEDtalk av Simon Sinek “start with why.

Også farge på kontoret betyr mye for energi og trivsel. Her er en artikkel som gir deg litt å tenke på.

Les gjerne også bloggen min “Hvorfor ha en felles misjon

Endringsreisen

map, tourism, lost

Kartlegging

Kartlegge

Kartlegge

Hvor er du i dag, og hvordan ser din drømmeløsning ut? Dette skal vi synliggjøre. Jeg vil avklare om dere er klare for en kraftfull reise.  

HINDRING

Fjerne hindringer

Hindringer er over alt. De største hindrene vi har er er tankene våre. Vi er ofte låst i gamle etablerte måter og tenke på. De er blitt sannheter. 

Jeg vil utfordre deg og motivere deg til å prøve å jobbe på en helt ny måte. Du vil jobbe basert på verdier, tillit, engasjement, åpenhet i et dynamisk og levende miljø. 

HINDRING

leopard, safari, wildcat
sea, nature, man

oppfølging

Kurs

Jevnlig oppfølging

Jeg skal være din støttespiller, jeg skal være der når du prøver på noe helt nytt, heie på deg, støtte deg og bistå deg når det dukker opp nye hinder. 

Jeg vil rett og slett være din eksepsjonelle ledercoach!

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål – ikke nøl med å ta kontakt 

Møtes gjerne online