Bli med på kurs !

SLITEN AV DET PERFEKTE LIV

På kurset lærer du blant annet :

SANDVIKA

Lørdag 29. mars kl 11:00 – 16:00

og

Søndag 29. mars kl 11:00 -16:00

Pris kr 2250.-

Kurset tar utgangspunkt i alle kravene og forventningene vi ofte føler vi må mestre for å være gode nok, eller verdige nok. Det er følelsene vi sitter med som påvirker hvordan vi oppfører oss. Noen ganger fører det til at vi er snill pike/gutt, og andre ganger blir det opprør. Vi orker rett og slett ikke lenger. Uansett blir vi slitne når vi blir presset for langt, og det går utover selvfølelsen.

Alle ser livet sitt gjennom egne erfaringer. På noen områder fungerer det godt for oss, og på andre områder så holder det oss tilbake. Erfaringene får vi ikke gjort noe med, men måten vi opplever erfaringene kan vi gjøre noe med, og det er det jeg kaller å se på livet gjennom nye briller.

Hvordan tror du livet ditt vil være dersom de slitsomme kravene og forventningene er borte?

1

Hva skjer på kurset

Det vi skal gjøre på kurset er å avsløre hva krav og forventninger som settes til oss virkelig er. Vi skal, med lek og humor, se dem i hvitøyet, slik at de lenger ikke klarer å ha makt over deg.

2

Dialog og refleksjon

Vi kommer til å ha dialog og refleksjoner i fellesskap, og så jobber dere individuelt med oppgaver der du utforsker dine egne erfaringer.  Dersom du ønsker å dele erfaringer eller refleksjoner i gruppa er det plass til det også.

3

Resultat

Etter 2 dager sammen så har du endret ditt forhold til egne følelser, og dermed til hva som får styre deg og slite deg ut i hverdagen. Du vil ta kontrollen over områder som er utfordrende i dag, og oppleve økt mestring.

Kursholder vil være meg, Siri Mathiesen

Velkommen på kurs

Sandvika - Kjørbokollen 30


Lørdag 28. mars kl 11:00 – 16:00
og
Søndag 29. mars kl 11:00 – 16:00

Pris kr 2250.-

Kontakt informasjon

Har du spørsmål – ikke nøl med å ta kontakt