Transfor-
masjons-coaching

Jeg vil ha endring!

  • Jeg er lei av livet slik det er nå
  • Jeg vet jeg kan ha mer glede i livet
  • Det ligger mer i meg enn jeg får ut

- Gå din unike vei! -

Jeg jobber med personer som er  klare til å starte på en ny vei i livet. Dersom du har lagt merke til at det som styrer livet ditt nå ikke fungerer så godt for deg, så kan det være at du vil kunne ha glede av å vurdere verdenssynet ditt på nytt.  

Jeg vet det høres dramatisk ut, men dette er en gøy reise der du kan utforske og undre deg over hvor mange ulike perspektiver en kan ha i livet på en og samme ting. Og du vil se hvordan det påvirker hvordan du lever ditt liv. 

Jeg bruker ikke tid på å dvele i det gamle. Fokuset er fremover, der alle mulighetene ligger. Det tøffeste du må gjøre i denne endringsprosessen er å prøve nye “briller” for å vurdere hvordan livet kan være annerledes med andre overbevisninger. Det har en magisk evne til å transformere liv. 

Transformasjonsprosessen

globe trotter, traveller, globe

Kartlegging

Kartlegge

Kartlegge hvor du vil

Vi må bruke litt tid på å finne ut av hva du vil og på hvilken måte du står fast der du er i dag. 

Skapelse

Forstå skapelsesprosessen

Ja, skapelsesprosessen. Da snakker jeg ikke i religiøs forstand, men hvordan det ligger visse prinsipper til grunn for hvordan vi lager erfaringer, skaper våre opplevelser. De må du bli kjent med. Det er i disse prinsippene magien ligger. 

Skapelsesprossessen

artist, artistic, art
virtual reality, oculus, technology

Prinsipper

Prinsipper

Utprøving av nye prinsipper

Nå som du er kjent med hvordan mennesker lager siner erfaringer så skal vi teste ut hvordan de virker i ulike situasjoner. Her vil du oppdage et nytt univers, og nye muligheter. Nå starter reisen for fullt!

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål – ikke nøl med å ta kontakt 

Møtes gjerne online